Om Mona Dolmen

Veien

Hele tiden har jeg vært på vei. Min vei. Min vei til å finne ut hvem jeg er, hva jeg står for. Finne tilbake til den opprinnelige meg. Ikke den som er skapt av omgivelsene eller arv og miljø som vi ofte sier.

Når jeg først kom dit. Til mitt innerste jeg. Da fant jeg noe mye mer enn jeg noen gang hadde forestilt meg. Jeg fant ekte og oppriktig kjærlighet. Kjærlighet til meg selv. Kjærlighet til de rundt meg. En dypere forståelse av at vi er noe mer. Vi er helt klart noe mer enn egoet vårt. Jeget. Jeg fant Selvet. Den dypereliggende bevisstheten. Jeget er dagsbevisstheten.

Jeg trodde jeg var kommet fram flere ganger. Spesielt de siste årene. Nesten ukentlig fant jeg forståelsen om hvem jeg var og hvorfor jeg var som jeg var. Men alltid var det likevel noe som skurret. Jeg ble aldri helt fornøyd. La oftest skylden på de rundt meg. La ansvaret over på dem om å gi meg det jeg mente jeg trengte. Jeg trengte nærhet. Jeg trengte bekreftelse. Jeg trengte kjærlighet.

Min vei har gått gjennom NLP Coach-studie i 1.5 år, utdannelse som Tankefeltterapeut, studert Hypnoterapi, masse meditasjon og kreativt drømmearbeid.

Sakte, sakte har jeg åpnet opp for en annerledes tankegang. Faktisk det å slippe tanken og bare være. Kjenne på følelsene, akseptere de og la de være til de endrer seg til kjærlighet.

Når jeg skjønte at alt det jeg krevde fra andre, det måtte jeg først gi til meg selv. Da falt de siste brikkene på plass. Jeg kunne heller ikke tvinge det fram. Jeg måtte la det skje. Åpne opp og la det skje. Så når jeg slappet av tankejaget og bare var tilstede. Da fikk jeg tak i nærheten til meg selv, da fikk jeg den bekreftelsen fra meg selv som jeg trengte: jeg er så uendelig mye mer enn det jeg tror jeg er, og jeg fikk tilgang til en uendelig kjærlighet som hadde bodd i meg hele tiden. Egenkjærlighet som igjen gir meg enda større evner til å elske min neste. Det er stort. Det er større enn ord kan forklare. Det må erfares, og enda er dette nytt for meg og forsterkes hver dag.

Dette kan du også få tak i, men bare når du er klar for det og bare da. Du trenger ikke vite annet enn at du vet det er noe mer ved dette livet enn det du har fått tak i pr nå. Du kjenner kanskje et savn eller at noe mangler, men du vet ikke helt hva.

Velkommen om bord til en bedre verden. Jobben starter innenfra!

Du kan! Vil du? Gjør det!